Gozewina

1947 Amsterdam
Geboren.
1982 Amsterdam
Begonnen met taxi rijden.
1987 Amsterdam
Mijn zoektocht in religie, wat uiteindelijk het boeddhisme is geworden. Als kind had ik al een absolute afkeer van geweld.
1997 Amsterdam
Naamsverandering van Lucy naar Gozewina. Toen mijn ouders zijn overleden, kwam ik erachter dat mijn naam niet goed was doorgegeven bij mijn geboorte. Ik heb mijn naam terug veranderd naar wat het had moeten zijn.
1998 Amsterdam
Na pianoles met een vriendin een piano gekocht, omdat het spelen me zo had gegrepen.
2002 Boxtel
Examen in Holistic Pulsing (de kracht van zachtheid).
Let op: alle gesprekken worden willekeurig ingedeeld

Over
Ondergronds

Ondergronds is vernoemd naar de uitzonderlijke conversaties onder de oppervlakte.

Terwijl we dagelijks door Amsterdam bewegen passeren we honderden mensen, maar krijgen we zelden een kans om contact met elkaar te maken. Ondergronds biedt je de kans om een echt gesprek te voeren met een van deze mensen, misschien levert het een blijvende vriendschap op of inspireert het tot andere gesprekken in de toekomst.

Over het team:

Julien Thomas ontwikkelde stedelijke interventies en creatieve strategieën voor burgerparticipatie in Vancouver. Hij studeerde in 20016 af aan het Sandberg Instituut.

Webdesign: Fabian Hijlkema

Fotografie: Coco Plooijer

Ondergronds is een initiatief van het Knowledge Mile Coalition, een samenwerking van kennisinstituten, bedrijven, organisaties en bewoners langs de Wibautstraat en Weesperstraat van Amstelplein tot Nieuwmarkt.

Contact

Heb je vragen, wil je participeren als oudere, of wil je een Ondergronds project opzetten in jouw stad? Neem dan contact met ons op.

julienfthomas@gmail.com

Wij worden
ondersteund
door

  • Gemeente Amsterdam

  • Knowledge Mile Coalition

  • Amsterdam Boiling

  • GVB

  • Humans of Amsterdam