Roelof

1945 Groningen
Geboren.
1962 Duitsland
Drop-out van de middelbare school. Leerling-kelner in Harlingen, daarna in München (Duitsland is leuker dan ik dacht en vooral: mijn ouders woonden er niet).
1966 Amsterdam
Studie Psychologie: dat wilde ik al toen ik 14 was, maar de soort psychologie sprak me niet aan, later volgde ik trainingen voor persoonlijke groei.
1972 Amsterdam
Trainer bij NVSH (Nederlandse Vereniging voor Seksuele Hervorming): thema's: seksuele voorlichting, voorbehoedsmiddelen, abortus, relaties, emancipatie; in die tijd heb ik in communes gewoond.
1976 Amsterdam
Zelfhulp-therapie, co-counseling. In eerste instantie deelnemer, maar daarna trainer in Nederland en Duitsland.
1985 Utrecht
Janine leren kennen (diepe en complete liefde tot op huidige dag).
1986 Utrecht
Janine werd gediagnosticeerd met multiple sclerose.
2016 Amsterdam
Ik ben een cursus aan het opzetten om mensen te helpen verbaal weerbaarder te zijn.
Let op: alle gesprekken worden willekeurig ingedeeld

Over
Ondergronds

Ondergronds is vernoemd naar de uitzonderlijke conversaties onder de oppervlakte.

Terwijl we dagelijks door Amsterdam bewegen passeren we honderden mensen, maar krijgen we zelden een kans om contact met elkaar te maken. Ondergronds biedt je de kans om een echt gesprek te voeren met een van deze mensen, misschien levert het een blijvende vriendschap op of inspireert het tot andere gesprekken in de toekomst.

Over het team:

Julien Thomas ontwikkelde stedelijke interventies en creatieve strategieën voor burgerparticipatie in Vancouver. Hij studeerde in 20016 af aan het Sandberg Instituut.

Webdesign: Fabian Hijlkema

Fotografie: Coco Plooijer

Ondergronds is een initiatief van het Knowledge Mile Coalition, een samenwerking van kennisinstituten, bedrijven, organisaties en bewoners langs de Wibautstraat en Weesperstraat van Amstelplein tot Nieuwmarkt.

Contact

Heb je vragen, wil je participeren als oudere, of wil je een Ondergronds project opzetten in jouw stad? Neem dan contact met ons op.

julienfthomas@gmail.com

Wij worden
ondersteund
door

  • Gemeente Amsterdam

  • Knowledge Mile Coalition

  • Amsterdam Boiling

  • GVB

  • Humans of Amsterdam